magnhildjo -
Forside Add meg Om meg Kontakt

meninger om ekte pels

Hei! 
Jeg pleier vanligvis ikke å skrive om alvorlige saker, men når det er en sak jeg virkelig brenner for,nemlig pelsindustrien føler jeg at jeg bare måtte skrive noe. Jeg er helt klar over at alle har forskjellige meninger og at alle skal få mene det de ønsker så ikke glem at dette er MIN mening og ingen har sagt at du må være enig så før du kommenterer noe negativt så les innlegget og prøv og forstå hva jeg mener.. 


I det siste har det vært mye oppstyr rundt pelsindustrien og alle kommer med masse forskjellige meninger rundt det. Jeg står på mitt og for meg er det ikke noe tvil om at jeg er HELT imot ekte pels. Ekte pels er noe jeg tar sterkt avstand fra og blir kvalm bare av tanken på at noen mennesker velger å gå med ekte pels, og bare fordi det er fint? For meg så er det vanskelig og akseptere at enkelte mennesker velger å gå med ekte pels fordi det er finere enn falsk, men hva med å tenke litt på dyrene som går gjennom evig smerte for at du skal få pels på jakken? Jeg elsker å diskutere med folk når det gjelder saker jeg virkelig brenner for, uansett om det er på instagram, facebook osv.. Jeg følger mammatilmichelle (stavangermamma) på instagram og der så jeg at hun hadde en konkurranse på bloggen sin hvor du kunne vinne en canada goose jakke og de fleste vet jo selvfølgelig at på den jakken er det ekte pels. IKKE missforstå meg, jeg mener absolutt ingenting vondt direkte mot de som velger å ha en konkurranse på bloggen sin hvor du kan vinne en jakke som sikkert mangen har lyst på MEN det jeg ikke forstår er hvorfor du må ha ekte pels på jakken? Hvorfor er ikke falsk pels greit nok? Jeg synes ikke det er greit at folk sier de er totalt imot pelsindustrien men med en gang noen har en konkurranse eller lignende hvor du kan vinne en jakke med ekte pels da melder veldig mange seg på, for om du hadde vært imot ekte pels så var vel det siste du hadde gjort å bruke en jakke med ekte pels, var det ikke? Noe jeg heller ikke helt skjønner er når en blogger sier de er helt imot ekte pels at de da har en konkurranse hvor du kan vinne nettopp det, ekte pels. Jeg skjønner ikke helt logikken? Hadde jeg vært toppblogger kan jeg med hånden på hjertet si at jeg aldri hadde verken deltatt eller hatt en konkurranse som inneholdt ekte pels, tro hva dere vil men det kunne jeg a l d r i gjort. 
Når dette er sagt så er ikke det sånn at jeg hater de som bruker ekte pels men jeg kan helt ærlig innrømme at jeg mister mye respekt for de som gjør det og ser jeg folk på gaten som bruker det så ja, jeg kan ærlig si at jeg gir de dømmende blikk, men sånn tror jeg at ikke bare jeg er, for er man imot ekte pels, så er man det. Er mange måter å vise hvordan de er imot ekte pels på, bare så det er sagt. Er ikke sånn at jeg gir folk på gaten som går med ekte pels ett dømmende blikk pgr av dem personlig, men rett og slett fordi at jeg har sett hva de stakkars dyrene går gjennom og da er det helt vanvittig at enkelte velger å bruke det. 
Jeg er ikke bare imot canada goose jakker men ALT som har med ekte pels å gjøre, absolutt alt. Rett og slett helt imot dyremishandling av alle slags dyr! 

______________________________________________________________________________________________

Jeg er fullt klar over at en del sikkert ikke kommer til å være enig med meg men som tidligere skrevet, dette er min mening. Du har din, jeg har min!
Jeg tar imot alle kommentarer uansett hvilken mening du har!  


Magnhild <3  

 • Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits