magnhildjo -
Forside Add meg Om meg Kontakt

birthdaygirl

I dag har jeg bursdag og blir 17år!! :-D


1 klasse  
 

 • ukens spørsmål: polen

  Var det spennende der?
  Ja det var jo spennende, men om man er der mange dager på rad så kan det bli litt mye av det samme. 

  Noe spesielt du vil anbefale å oppleve eller se der?
  Jeg synes parisahjulet var veldig kjekt. Da får du se mye mer av byen og du kan ta bilder helt på toppen. Vi var også på en sjørøverskute som kjørte til et lite sted, det var også veldig koselig. De har også strikkhopp (?) om det kalles det, men det tok ikke jeg da. Akkurat der vi var er det ikke så kjempe masse å finne på men det er alltid andre muligheter om du går andre steder. 

  Var dere på spa? Hva gjorde du og kusinen din? 
  Ja vi var på spa på Torsdagen, det var utrolig deilig og en helt ny opplevelse. Jeg har aldri vært på spa før. Vi tok ansiktmassasje og manikyr. 

  Er det dyrt i Polen? 
  Nei, ikke så veldig. Det dyre var maten tror jeg for vi var jo seks stykker så maten var vel det dyreste. Vi tok også taxi hver dag og det koster jo litt når man tar det ofte!

  Var det dyrt på spa? 
  Nei ikke så veldig, spørs hva du gjør!

  I hvilken by bodde dere i?
  Vi bodde i Gdansk! 

  Shoppet du mye?
  Nei faktisk ingenting. Jeg reiste til Polen for å shoppe meeeen den ene dagen (Fredag) vi bestemte oss for å ha en skikkelig shoppingdag var alt stengt. Kjøpte litt på markedene, men that's it.

  Hvilke byer besøkte du?
  Gdansk og Sopot. 

  Var hotellet fint? 
  Hotellet var helt greit. :-) 

  Kjøpte du noe på Hard Rock Cafe?
  Ja, jeg kjøpte en gitar nøkkelring og en grå hettegenser! 

  Var det dyrt på Hard Rock? 
  Både og, spørs hva du kjøper.

  Hadde de New Yorker i Gdansk?
  Ja. 

  Er Gdansk et sted du anbefaler?
  Ja, det er veldig fint der. Selvfølgelig noen steder mer enn andre! :-) 

  Hvordan var været når dere var der?
  I Gdansk kom det noen regnbyer hver dag men den ene dagen vi var i Sopot var det litt sol men ellers overskyet hele dagen. 

  Noe dumt med markedene i Polen der dere var?
  Visst jeg må trekke ned på noe, var det maten de lagde i noen av bodene. Lukten var rett og slett helt forferdelig. For oss som ikke er vandt med en sånn lukt var det helt forferdelig men for de som er vandt med sånn mat og lukt var det nok ikke like ille for.
  Ellers har jeg egentlig ingenting å trekke ned på!

   Får du kun Polsk mat siden det er i Polen på resturanter?
  Nei selvfølgelig ikke. Jeg bestilte aldri Polsk mat. 


  Tusen takk for alle spørsmål! :-) 

 • streik  Heisann!
  Nå er skolen (egentlig) begynt igjen, men det er jo streik.. Jeg synes egentlig det er ganske dumt med streik, jeg vil på skolen. Var nok med en lang sommerferie, nå er jeg klar til et nytt skoleår.
  Håper ikke streiken varer så lenge.
  Skolen begynte 09:30 i går og jeg var der 09:00 med Caroline, vi fant plasser og ventet på de andre. Så ble vi med klassene våres opp og fikk informasjon og så fikk vi gå. Etter det gikk meg og Silje på dolly. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd når det gjelder lærerne, jeg fikk akkurat de jeg hadde i fjor men det var 2 av de jeg absolutt ville ha i år og de fikk jeg, kunne ikke vært mer glad over det. Når det gjelder klassen så er jeg også egentlig fornøyd, når alle blir kjent så blir alt sikkert mye bedre. :-)
  Nå skal jeg se idol og så tar jeg vel kvelden, er så trøtt for tiden.
  Ønsker alle en fin kveld videre! :-)  

 • polen - del 4


  Visst du har spørsmål angående Polen, skriv gjerne i kommentarfeltet så svarer jeg på en egen ukens spørsmål som kun handler om Polen. 

 • polen - del 3  Siste del (4) kommer. 

  Visst du har spørsmål angående Polen, skriv gjerne i kommentarfeltet så svarer jeg på en egen ukens spørsmål som kun handler om Polen. 

 • polen del 2

  Del 3 kommer.

  Visst du har spørsmål angående Polen, skriv gjerne i kommentarfeltet så svarer jeg på en egen ukens spørsmål som kun handler om Polen. 

 • polen - del 1

  Del 2 kommer.

  Visst du har spørsmål angående Polen, skriv gjerne i kommentarfeltet så svarer jeg på en egen ukens spørsmål som kun handler om Polen. 

 • hjemme igjen

  Heihei! 
  Nå er jeg hjemme igjen i Bergen, er utrolig deilig å være hjemme igjen i egen seng nå. Sov et par timer når jeg kom hjem før jeg dro på butikken. Vi sto opp 02:30 i natt for flyet gikk 06:05 så vi tok en taxi fra hotellet 03:30 og da var vi på flyplassen rundt 04:00.
  Flyet vi reiste både opp og ned med var ikke mye å skryte av, var gamle tyggiser som var festet både under og på setene og det var kjempe trangt. Jeg fikk ikke tatt ned setet mitt fordi han som satt bak meg hadde så lange bein og han satt med de inn i setet mitt, det gjorde jo flyturen et hakk verre. :-) Vi kom oss til Bergen, det er det viktigste!
  Vi ankom Bergen rundt 07:55 og så ble vi hentet på parkeringsplassen.
   Jeg deler bildene opp i del 1 og del 2 og så kommer de ut på bloggen i løpet av kvelden tenker jeg.


 • polen ganske snart  Wææ, nå er det ikke lenge til jeg sitter på flyet til Polen. Flyet går 08:00 så vi reiser hjemmefra i halv seks, seks tiden i natt. Jeg lurer fortsatt på om det er noe vits å legge seg, jeg må opp igjen rundt fire uansett men får se om jeg er veldig trøtt. Er så og si ferdig og pakke, mangler bare de tingene jeg skal bruke før jeg går som jeg må legge i kofferten og så er den klar.
  Ellers i dag har jeg sett på orange is the new black, har sett begge sesongene men begynte igjen å se sesong 2. Har også sett litt på supernatural.
  Om jeg ikke får blogget mer før jeg kommer hjem så ønsker jeg alle en suuper sommerferie videre! :-) Kommer masse bilder når jeg kommer hjem. 
   
   

 • Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits