magnhildjo -
Forside Add meg Om meg Kontakt

GREYHei fine lesere!
Har hatt en ganske rolig dag, var på senteret for å kjøpe den nyeste boken av fifty shades, dessverre kjøpte jeg den på engelsk men jeg forstår hva som står da, men man må anstrenge seg litt ekstra, hehe. Ikveld får jeg besøk av Maria som skal være her med meg og Luca en stund. I morgen skal jeg på shopping og lunsjdate med fine jenter, det blir koselig.
Nå skal jeg ut på tur med Luca, vi snakkes! 


Hva er planene deres for kvelden?

 • sommerferie

  Hei fine dere!
  Jeg har brukt en time nå på å slette så og si alle innleggene jeg hadde på bloggen. jeg vil starte på nytt og prøve å blogge regelmessig. Blir deilig å begynne med en ny start og nye innlegg.


  NÅÅÅ er det endelig sommerferie, og man kan pustet lettet ut. Jeg har foreløpig ingen store planer for sommerferien, jeg tenker å bare ta ting som det kommer. Vi har jo nå nylig fått hund. Hun heter Luca og var en omplasseringshund. Hun har det kjempe fint nå, og vi trives veldig godt i hennes selskap. Da går jo også litt av sommerferien på å bli kjent med henne og gjøre henne tryggest mulig. 
  Sommerferien er jo da også en stor sjanse for meg til å prøve å bli litt flinkere til å blogge, noe jeg har veldig lyst til. Det skal jeg virkelig prøve på! 

  Jeg synes egentlig at tiden før sommerferien er best. Det er jo da man går og tenker mye på den, lager planer og har masse forventninger så det er noe spesielt med den tiden før sommerferien. 
  Jeg skal hvertfall lage mye planer med venner i sommer, og få masse tid til dem. Er ikke så mye tid til dem når det er skole og andre ting man skal gjøre. Jeg holder jo på med lappen nå, har bursdag i august så er en stund til men da kan jeg heldigvis øvelseskjøre en del før jeg skal ha oppkjøring. Jeg kjører både privat og med kjørelærer, og jeg håper på at både teorien og lappen går fint! 

  Nå skal jeg snart på senteret en tur for å titte litt, og så tar jeg nok en tidlig kveld. 


  GOOOD SOMMER alle sammen ♥

 • Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits