magnhildjo -
Forside Add meg Om meg Kontakt

tur i finværetI dag møtte jeg Maria oppe i veien og så gikk vi en lang tur hvor vi snakket om alt og ingenting. Været var utrolig fint i dag, faktisk både i går og i dag så det var utrolig deilig å gå tur. På dager som dette ser man virkelig frem til sommeren. Humøret blir så mye bedre når det er fint vær ute. 
Nå gleder jeg meg til en ny uke, og så gleder jeg meg litt ekstra til neste helg for da skal jeg, Maria og Anna se fifty shades of grey på kino. Har ventet på den i evigheter så gjett om jeg gleder meg, haha. Har store forventninger. Har du sett den enda?

På lørdag var jeg en liten tur på senteret med mamma, og da fikk jeg meg nye sko. De er utorlig fine, og ikke minst behagelige å ha på. 


Håper alle får en fin uke! 

 • min første leilighet - inspo

  Glemmer jo helt å være realistisk når jeg blar gjennom alle bildene på weheartit med masse fine bilder av kjøkken,bad osv.. Vil ha alt jeg, haha. 

  KJØKKEN


   STUE


   SOVEROM


   BAD


  Er jo så mye fiiiint!  

 • Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits