magnhildjo -
Forside Add meg Om meg Kontakt

inspo søndag


/Weheartit/

Hei!
Nå kom jeg nettopp inn døren etter en siste tur med Luca, nå skal jeg snart legge meg. Har kjøretime tidlig i morgen, og så skal jeg videre til byen for å møte en venninne.
I dag har dagen gått i ett, jeg var på butikken før i dag for å kjøpe inn til grilling. Når jeg kom hjem gikk jeg ut med Luca og så dro vi videre for å møte jentene hvor vi grillet og spilte kort. Det var super koselig, men mot slutten ble det ganske kaldt. 

Vi snakkes! ♥


- Hva har du gjort på i dag?

 • inspo søndag


  /Weheartit/

  Tenkte å begynne igjen med inspo søndag, da blir det hvertfall et fast innlegg i uken. :-)

  Hei!
  Er det virkelig sommer nå? Her i Bergen renger det ned hver dag, ellers er det bare overskyet. Gjør ikke så mye om dagene, blir mye øvelseskjøring og øving til teorien. Har litt planer på lur, men om de blir gjennomført er jo en ting, haha. 
  Nå skal jeg se litt videre på frustrerte fruer før jeg tar kvelden. Vi snakkes plutselig. 

 • min første leilighet - inspo

  Glemmer jo helt å være realistisk når jeg blar gjennom alle bildene på weheartit med masse fine bilder av kjøkken,bad osv.. Vil ha alt jeg, haha. 

  KJØKKEN


   STUE


   SOVEROM


   BAD


  Er jo så mye fiiiint!  

 • Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits