magnhildjo -
Forside Add meg Om meg Kontakt

den hemmelige hagenHar hørt mye bra om denne, så da ble det til at jeg kjøpte denne i dag. Det er ganske mye og masse små detaljer, men det er veldig fine tegninger. Ganske koselig tidsfordriv samtidig som man kan se serier. 

- Har du også den hemmelige hagen?

 • 00.56  Heisann!
  Utrolig nok våknet jeg til sol og fint vær i dag morges, å det er ikke ofte så det må virkelig settes pris på. Er ufattelig kjedelig at halve sommerferien har bestått av dritt vær. I dag var jeg på kino og så The Gallows, den var ganske bra og jeg som kvepper av det meste fikk virkelig kjent på det under filmen, haha. 

  Nå har jeg nettopp vært ute med hunden, så nå skal jeg snart ta kvelden. Fikk ikke sove før halv fem i dag morges og sto opp igjen klokken halv elleve, hvordan klarer folk det? Før hadde jeg ingen probelm med å være våken til åtte - ni om morgen, men nå er det vanskelig.   Vi snakkes! ♥

 • de siste dagene

  Hei skjønne dere!
  Har gjort så mye siden sommerferien startet, men selvfølgelig glemmer jeg å blogge om det. 
  Jeg har vært en del på kino, har sett spy, pitch perfect og i dag så jeg minions med Caroline. Forje tirsdag tror jeg, var jeg på gamle Bergen museum sammen med litt familie. Det var koselig og interessant, men ikke noe jeg ville dratt på igjen tror jeg. Jeg har også vært på shopping, spist med jentene, vært på jentekvelder, frisøren med mamma, fikset neglene og øvelseskjørt.

  Nå er det 52!! dager til jeg blir 18, og gjett om jeg gleder meg til lappen da. Er vel egentlig det jeg ser mest frem til med det å bli 18, det er lappen. Men er også selvfølgelig andre goder med det også. 
  Føler sommerferien flyr avgårde, er bare å nyte den nå som den er her. Er veldig deilig med fri da.

  Beklager for sein publisering, men har ikke hatt tid før nå. Satser på at det går fint! :-) • GREY  Hei fine lesere!
  Har hatt en ganske rolig dag, var på senteret for å kjøpe den nyeste boken av fifty shades, dessverre kjøpte jeg den på engelsk men jeg forstår hva som står da, men man må anstrenge seg litt ekstra, hehe. Ikveld får jeg besøk av Maria som skal være her med meg og Luca en stund. I morgen skal jeg på shopping og lunsjdate med fine jenter, det blir koselig.
  Nå skal jeg ut på tur med Luca, vi snakkes! 


  Hva er planene deres for kvelden?

 • sommerferie

  Hei fine dere!
  Jeg har brukt en time nå på å slette så og si alle innleggene jeg hadde på bloggen. jeg vil starte på nytt og prøve å blogge regelmessig. Blir deilig å begynne med en ny start og nye innlegg.


  NÅÅÅ er det endelig sommerferie, og man kan pustet lettet ut. Jeg har foreløpig ingen store planer for sommerferien, jeg tenker å bare ta ting som det kommer. Vi har jo nå nylig fått hund. Hun heter Luca og var en omplasseringshund. Hun har det kjempe fint nå, og vi trives veldig godt i hennes selskap. Da går jo også litt av sommerferien på å bli kjent med henne og gjøre henne tryggest mulig. 
  Sommerferien er jo da også en stor sjanse for meg til å prøve å bli litt flinkere til å blogge, noe jeg har veldig lyst til. Det skal jeg virkelig prøve på! 

  Jeg synes egentlig at tiden før sommerferien er best. Det er jo da man går og tenker mye på den, lager planer og har masse forventninger så det er noe spesielt med den tiden før sommerferien. 
  Jeg skal hvertfall lage mye planer med venner i sommer, og få masse tid til dem. Er ikke så mye tid til dem når det er skole og andre ting man skal gjøre. Jeg holder jo på med lappen nå, har bursdag i august så er en stund til men da kan jeg heldigvis øvelseskjøre en del før jeg skal ha oppkjøring. Jeg kjører både privat og med kjørelærer, og jeg håper på at både teorien og lappen går fint! 

  Nå skal jeg snart på senteret en tur for å titte litt, og så tar jeg nok en tidlig kveld. 


  GOOOD SOMMER alle sammen ♥

 • new nails

  Hei fine dere!
  På lørdag var jeg og fikset neglene mine, jeg er veldig fornøyd. Været i Bergen har vært helt fantastisk i noen dager nå, humøret ligger på topp når det er så fint vær. Jeg begynner dessverre å bli syk nå med forkjølelse kjennes det ut som, men jeg håper det ikke blir noe stor forkjølelse og at den forhåpentligvis er vekke til i morgen. 

  Jeg hadde min første kjøretime på torsdag og det gikk veldig fint. Jeg var veldig spent men også litt redd. Jeg skal jo ha en del kjøretimer til så det kommer seg nok for hver gang. Hååååper jeg har lappen til 18års dagen!!! :-) 

  Satser på en fin uke, med like fint vær som de andre dagene nå. Håper alle får en kjempe fin uke. :-)
  Nå skal jeg legge meg, godnatt! 

 • tur i finværet  I dag møtte jeg Maria oppe i veien og så gikk vi en lang tur hvor vi snakket om alt og ingenting. Været var utrolig fint i dag, faktisk både i går og i dag så det var utrolig deilig å gå tur. På dager som dette ser man virkelig frem til sommeren. Humøret blir så mye bedre når det er fint vær ute. 
  Nå gleder jeg meg til en ny uke, og så gleder jeg meg litt ekstra til neste helg for da skal jeg, Maria og Anna se fifty shades of grey på kino. Har ventet på den i evigheter så gjett om jeg gleder meg, haha. Har store forventninger. Har du sett den enda?

  På lørdag var jeg en liten tur på senteret med mamma, og da fikk jeg meg nye sko. De er utorlig fine, og ikke minst behagelige å ha på. 


  Håper alle får en fin uke! 

 • frokost på IKEA

  Heisann gode folk!

  Helgen går så utrolig fort, ferdig på et blunk. I dag tidlig våknet jeg av alarmen klokken åtte, men jeg lot den slumre til klokken ble nærmere ni. Maria spurte for en stund tilbake om vi ikke kunne dra opp på IKEA og spise frokost. Jeg tvilte i starten for man må jo gry tidlig opp for å faktisk få med seg frokosten, men jeg sa ja. Så i dag hadde vi planlagt en tur opp på IKEA for å spise frokost og ta oss en tur rundt på IKEA. Jeg kom meg til slutt opp fra sengen og møtte Maria oppe i veien, det vi hadde glemt var at bussene går kun en gang i timen om lørdagene og søndagene så vi ble da altså sittende oppe på bussstoppet i 40 minutter. Neste gang sjekker vi nok bussrutene.  Vi kom oss opp på IKEA og spiste frokost. Etter frokosten gikk vi litt rundt, og selvfølgelig fant jeg meg noen ting som jeg kjøpte. I det siste har jeg begynt å tenke mye på hvordan jeg vil ha min egen leilighet når den tid kommer at jeg skal flytte for meg selv. Jeg drømmer meg vekk på weheartit og glemmer helt at jeg må være en smule realistisk. Men jeg har hvertfall begynt så smått og kjøpe inn forskjellige nødvendigheter til jeg skal flytte. Det blir jo selvfølgelig en god stund til enda, men er alltid godt og planlegge litt. Og ikke minst gøy!  Etter IKEA tok vi turen bort på senteret og så tok vi bussen hjem. Etter jeg kom hjem har jeg ikke gjort noe stort. Planen i morgen er kanskje en tur ut for å øvelseskjøre, men jeg får se hva som skjer.

  Ønsker alle en herlig lørdagskveld videre! 

 • eier av en macbook  Da har jeg endelig fått meg macbook. Har ønsket meg det utrolig lenge og er endelig en stolt eier av min helt egen macbook air. Foreløpig er jeg ganske fornøyd, men er enda litt ny på alt dette og det tar nok litt tid å sette seg inn i alt sammen. Var et ganske impulsivt kjøp, så tusen takk mamma <3 

  Vi snakkes plutselig!  

 • birthdaygirl

  I dag har jeg bursdag og blir 17år!! :-D


  1 klasse  
   

 • streik  Heisann!
  Nå er skolen (egentlig) begynt igjen, men det er jo streik.. Jeg synes egentlig det er ganske dumt med streik, jeg vil på skolen. Var nok med en lang sommerferie, nå er jeg klar til et nytt skoleår.
  Håper ikke streiken varer så lenge.
  Skolen begynte 09:30 i går og jeg var der 09:00 med Caroline, vi fant plasser og ventet på de andre. Så ble vi med klassene våres opp og fikk informasjon og så fikk vi gå. Etter det gikk meg og Silje på dolly. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd når det gjelder lærerne, jeg fikk akkurat de jeg hadde i fjor men det var 2 av de jeg absolutt ville ha i år og de fikk jeg, kunne ikke vært mer glad over det. Når det gjelder klassen så er jeg også egentlig fornøyd, når alle blir kjent så blir alt sikkert mye bedre. :-)
  Nå skal jeg se idol og så tar jeg vel kvelden, er så trøtt for tiden.
  Ønsker alle en fin kveld videre! :-)  

 • hjemme igjen

  Heihei! 
  Nå er jeg hjemme igjen i Bergen, er utrolig deilig å være hjemme igjen i egen seng nå. Sov et par timer når jeg kom hjem før jeg dro på butikken. Vi sto opp 02:30 i natt for flyet gikk 06:05 så vi tok en taxi fra hotellet 03:30 og da var vi på flyplassen rundt 04:00.
  Flyet vi reiste både opp og ned med var ikke mye å skryte av, var gamle tyggiser som var festet både under og på setene og det var kjempe trangt. Jeg fikk ikke tatt ned setet mitt fordi han som satt bak meg hadde så lange bein og han satt med de inn i setet mitt, det gjorde jo flyturen et hakk verre. :-) Vi kom oss til Bergen, det er det viktigste!
  Vi ankom Bergen rundt 07:55 og så ble vi hentet på parkeringsplassen.
   Jeg deler bildene opp i del 1 og del 2 og så kommer de ut på bloggen i løpet av kvelden tenker jeg.


 • Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits