sommerferie (magnhildjo)
Forside Add meg Om meg Kontakt

sommerferie

Hei fine dere!
Jeg har brukt en time nå på å slette så og si alle innleggene jeg hadde på bloggen. jeg vil starte på nytt og prøve å blogge regelmessig. Blir deilig å begynne med en ny start og nye innlegg.


NÅÅÅ er det endelig sommerferie, og man kan pustet lettet ut. Jeg har foreløpig ingen store planer for sommerferien, jeg tenker å bare ta ting som det kommer. Vi har jo nå nylig fått hund. Hun heter Luca og var en omplasseringshund. Hun har det kjempe fint nå, og vi trives veldig godt i hennes selskap. Da går jo også litt av sommerferien på å bli kjent med henne og gjøre henne tryggest mulig. 
Sommerferien er jo da også en stor sjanse for meg til å prøve å bli litt flinkere til å blogge, noe jeg har veldig lyst til. Det skal jeg virkelig prøve på! 

Jeg synes egentlig at tiden før sommerferien er best. Det er jo da man går og tenker mye på den, lager planer og har masse forventninger så det er noe spesielt med den tiden før sommerferien. 
Jeg skal hvertfall lage mye planer med venner i sommer, og få masse tid til dem. Er ikke så mye tid til dem når det er skole og andre ting man skal gjøre. Jeg holder jo på med lappen nå, har bursdag i august så er en stund til men da kan jeg heldigvis øvelseskjøre en del før jeg skal ha oppkjøring. Jeg kjører både privat og med kjørelærer, og jeg håper på at både teorien og lappen går fint! 

Nå skal jeg snart på senteret en tur for å titte litt, og så tar jeg nok en tidlig kveld. 


GOOOD SOMMER alle sammen ♥


 • 23.06.2015 kl.14:00
  SÅ pen du er, kos deg i ferien! Håper du får en superflott dag!

  Hadde satt pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3
  23.06.2015 kl.14:02
  God sommer ferie:) fint bilde!
  23.06.2015 kl.17:04
  Så fint bilde! God sommer til deg også :)
  23.06.2015 kl.17:15
  Helene Runde: Tusen takk! :-)
  23.06.2015 kl.17:15
  Sentrumsjenta: Tusen takk! :-)
  23.06.2015 kl.17:15
  sammegreia: Tusen takk! :-)


  Skriv en ny kommentar

  Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits