hjemme igjen (magnhildjo)
Forside Add meg Om meg Kontakt

hjemme igjen

Heihei! 
Nå er jeg hjemme igjen i Bergen, er utrolig deilig å være hjemme igjen i egen seng nå. Sov et par timer når jeg kom hjem før jeg dro på butikken. Vi sto opp 02:30 i natt for flyet gikk 06:05 så vi tok en taxi fra hotellet 03:30 og da var vi på flyplassen rundt 04:00.
Flyet vi reiste både opp og ned med var ikke mye å skryte av, var gamle tyggiser som var festet både under og på setene og det var kjempe trangt. Jeg fikk ikke tatt ned setet mitt fordi han som satt bak meg hadde så lange bein og han satt med de inn i setet mitt, det gjorde jo flyturen et hakk verre. :-) Vi kom oss til Bergen, det er det viktigste!
Vi ankom Bergen rundt 07:55 og så ble vi hentet på parkeringsplassen.
 Jeg deler bildene opp i del 1 og del 2 og så kommer de ut på bloggen i løpet av kvelden tenker jeg. • 16.08.2014 kl.19:50
  Så koselig bilde! :-)

  Gjerne sjekk ut min blogg også! Prøver så godt jeg kan å få flere lesere... Er ikke så lenge siden jeg startet å blogge fast, så jeg har ikke så mange lesere. Om du vil sjekke ut min blogg, og kanskje legge igjen en kommentar så ville jeg satt enormt stor pris på det!


  Skriv en ny kommentar

  Magnhild :)

  Heihei! Jente på 17 fra Bergen. Veldig glad i å ta bilder så det vil det bli en del av på bloggen. Ellers kommer det nok litt av hvert. Bildene jeg tar blir tatt med iphone5s eller Canon EOS110D. :-) Twitter: magnhildjordal

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits